LIVE: Kilometer Kampioen 2017

Comment(4)

by | Alex

Deelnemers aanwezig in trein 9409 ri. Eindhoven? Kom gezellig boven in de voorste eerste klas ff buurten!

by | Jan Luit

Heb er al een hele afstand op zitten en ga nu naar Maastricht, ik maak gebruik van in en uit checken als bewijsmateriaal en wat foto`s die naderhand worden verzonden naar de organisatie…tot op heden is het heel leuk…heb geen selfie mogelijkheden helaas…

by | Jim

Beste kilometerkampioenen,

Ik las over jullie wedstrijd en Kilometer Kampioen. Ik heb nog een origineel exemplaar uit 1954 (vierde druk) in mijn bezit. Destijds door mijn opa aan mij overgedragen. Het boek is qua illustraties met 120 plakplaatjes opgebouwd. De plaatjes waren verpakt bij AJP-pudding, Hooimeijer-beschuit en VS pepermunt. Ik kan me dus enigszins inleven waar jullie voor staan en welk doel jullie willen bereiken.

Succes met de reis!

Jim

leave a comment